Engels leren: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! Kleuters lijken weinig moeite te hebben met het oppikken van het Engels. De kinderen leren de taal spelenderwijs en het is bekend dat het leren van een taal voor kinderen veel makkelijker is dan op latere leeftijd. Door vroeg met het aanbieden van Engels te beginnen wordt de taalgevoeligheid van de kleuters optimaal benut, wat uiteindelijk leidt tot betere resultaten. Kinderen zijn erg goed in het verwerven van talen.

Engels leren...  Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen!   

Kleuters hebben weinig moeite met het oppikken van het Engels en leren de taal volledig spelenderwijs! Kinderen tot zes jaar hebben de gave om zich een taal accentloos aan te leren als zij dit van een 'native speaker' leren. Ik ben geboren en getogen in de Verenigde Staten, in het bezit van een Bachelor of Science in Speech Pathology (Logopedie) en gespecialiseerd in lesgeven aan kinderen. Engels spelenderwijs leren begrijpen in een visuele en gezellige leeromgeving? Geef je nu op en maak een afspraak om op speelse wijze Engels te komen leren bij Kleutertaal. Hope to see you soon!

Momenteel ben ik afwezig in verband met vakantie tot 21 november. U zult dus later dan gebruikelijk een reactie ontvangen indien u informatie hebt aangevraagd.

Index: Klik hier